Vaše profesionální kuchyně se už dávno neobejde bez kvalitních spotřebičů, protože moc dobře víte, že když máte kvalitní kuchyňské vybavení je to následně znát i na vašem jídle, které nabízíte.
Konvektomaty můžeme dělit na různé skupiny:
a to podle systému pro vytváření páry:
– nepřímé vyvíjení páry
– přímé vyvíjení páry
podle kapacity:
– malé
– střední
– velké
podle způsobu ovládání:
– mechanické
– elektromechanické
– elektronické
Firma Retigosi připravila pro své zákazníky ty nejmodernější a nejspolehlivější konvektomaty, které budou v kuchyni velmi zdatnými bezproblémovými pomocníky. Navíc myslela i na bezpečnost při vaření, kdy často dochází k popálení nebo opaření. Například oblé vnější sklo dveří zajišťuje, že nemůže docházet ani k minimálnímu popálení. Také díky zásuvkám orientovaným napříč je mnohem větší přehled a vizuální kontrola, takže nedochází k popálení zápěstí při kontrole stavu.
Jak se takový konvektomat Retigoovládá?
Díky dotykovému display si můžete vše pěkně naprogramovat, abyste měli veškerý proces dobře koordinovaný. Výhodou je jistě i inovativní systém parního zásobování vnitřku. Při používání bylo myšleno i na ekonomickou stránku věci, proto výrobci připravili rychlý a úsporný vývin páry pro tepelné úpravy. Tím zajistili mnohem hospodárnější chod celého zařízení. Také praktický systém Autoclima kontroluje spolehlivě nasycení páry s přesností na 1%.
Co patří k vybavení konvektomatů Retigo?
Poloautomatické mytí, teplotní sonda, integrovaná ruční sprcha, oboustranná masivní klika, oboustranný ventilátor, hygienický varný prostor se zaoblenými rohy, nerezové provedení vnitřku konvektomatu, odkapová dveřní vanička, vyjímatelné těsnění dveří, dvojité rozevírací dveřní sklo a třeba také vstup USB, aby bylo možné dodávat již hotové programy pro tepelné kuchařské zpracování.
Vyberte si jedničku mezi konvektomaty, vyberte si Retigo!